Velkommen til Distrikt Øst

Distrikt Øst er en virksomhed under Næstved Kommune. Vi kan hjælpe dig til et liv med livsglæde, trivsel og tryghed, når du permanent eller midlertidigt føler dig svækket af sygdom eller alderdom.
Vi har en stab af veluddannede medarbejdere, der alle sætter en stor ære i at bidrage til, at du igen kommer til at klare dig uden eller med lidt hjælp.

Vores hjælp til dig

Når vi kender din situation og dine behov, sammensætter vi et team af medarbejdere med de rette kompetencer. Teamet kan bistå dig med træning, sygepleje og personlig hjælp. Eller med en række dagligdags gøremål såsom rengøring, tøjvask og bestilling af dagligvarer. Hvis du trænger til adspredelse og gerne vil møde nye mennesker, så har vi også gode muligheder for at imødekomme dine ønsker. Læs mere her.

Når vi kender dit behov, sammensætter vi et team med de rigtige kompetencer.

Hjemmepleje eller plejebolig

Skal du modtage hjemmepleje, kan du vælge mellem en privat leverandør eller den kommunale leverandør – i dette tilfælde Distrikt Øst. Læs mere om vores tilbud om hjemmepleje.

Visiteres du til en plejebolig, kan du vælge en bolig hos et af kommunens distrikter. Foretrækker du Distrikt Øst, kan du vælge bolig på Kildemarkscentret, Munkebo eller Helgesvej.

Før vi kan yde dig hjælp eller tilbyde dig en plejebolig, skal du visiteres til det af Næstved Kommune. Telefonnummer til visitationen står i bunden af alle sider.