Plejeboliger på Munkebo

Munkebo indeholder 36 1-rums plejeboliger fordelt på 3 etager. De ældste bygninger har rundet de 100 år, men de anvendes stadig til deres oprindelige formål. Bygningerne er naturligvis renoveret og moderniseret flere gange. Boligerne er stadig ikke særlig store, men mange synes, at der er en ganske særlig stemning i det gamle hus.

Hver bolig indeholder en stue/soverum med et lille the køkken, hvor du kan lave en kop kaffe og lignende. Der er et stort badeværelse i alle lejlighederne

Madlavning

I stueetagen og på 1. sal er der fælles spisestuer med åbne køkkener, hvor de kostfaglige medarbejdere
laver frisk mad hver dag. Menuerne sammensættes efter beboernes ønsker, og alle er velkomne til at deltage i såvel planlægningen som selve madlavningen. Der er også en dagligstue, hvor du kan hygge dig og være sammen med de andre beboere. Der er fælles vaskeri på alle etager

Aktiviteter og omgivelser

Munkebos have er et kapitel for sig. Der er gode oplevelser at hente året rundt, og der er anlagt stier, så det er nemt at komme rundt med rollator og i kørestol.

I den ene ende af Munkebo er der åben café og et aktivitets- og træningscenter. Alle faciliteterne er naturligvis til fri afbenyttelse. Her kan du gøre en indsats for at holde dig i god form, og du kan møde både dine naboer og andre borgere, der benytter centret.

Munkebo har et værksted for de fingernemme.

Det er dejligt at bevare spændstigheden, når man bliver ældre.

Haven omkring Munkebo giver oplevelser året rundt.

Munkebo’s lejligheder er små, men hyggelige.