Vores hjemmepleje

Distrikt Øst kan hjælpe dig, hvis du har brug for støtte til at klare hverdagen i dit eget hjem. Vores medarbejdere er meget optagede af at gøre en positiv forskel. De er veluddannede indenfor forskellige fag, og det er dine konkrete behov, der afgør, hvem der kommer i dit hjem.

Efter aftale med visitationen i Næstved Kommune kan vi tilbyde træning, sygepleje, personlig og praktisk hjælp, tilberedning af døgnets måltider, hjælp til indkøb, og hvad der i øvrigt kan være nødvendigt for, at du kan være tryg og blive boende i din nuværende bolig.
Der er også mulighed for at bytte den hjælp, du er visiteret til, med anden form for hjælp.

Socialt samvær

Vi har allesammen indimellem behov for at komme ud og være sammen med andre i en hyggelig stund. Så er du velkommen på Munkebo … læs om de aktuelle muligheder i Aktivitetssprøjten, som du automatisk får tilsendt 4 gange om året.

Læs også vores eget blad, Øst Nyt, som du kan abonnere på og modtage 6 gange om året. Her kan du se alle vores arrangementer og tilbud. Begge publikationer kan downloades her på siden – klik på linksene herover.

Få hjælp til at planlægge indkøb.

Og hjælp til tøjvask.

Vi hjælper også gerne med personlig pleje.

Træning

Det kan i perioder være nødvendigt at træne målrettet for at vedligeholde evnen til at klare sig selv. Vores fysioterapeuter og ergoterapeuter kommer gerne på besøg for at lægge en plan for din træning. Den vil som regel foregå i dit eget hjem og om nødvendigt med hjælp fra den medarbejder, der kommer hos dig. Fra tid til anden vil det dog være en fordel at gennemføre træningen i træningssalen på Munkebo.